Vaihda maksuttomaan versioon

Kun Kaspersky Password Managerin -tilaus vanhenee, voit uusia tilauksen tai vaihtaa maksuttomaan versioon. Jos vaihdat maksuttomaan versioon, ja sinulla on enemmän merkintöjä kuin voit säilyttää maksuttomassa versiossa, sinun tulee valita mitkä merkinnät haluat säilyttää.

Kun olet vaihtanut Kaspersky Password Managerin maksuttomaan versioon, kaikki passiiviset merkinnät poistetaan pilvitallennustilasta eikä niitä synkronoida laitteidesi välillä. Nämä merkinnät säilytetään kuitenkin tietokoneellasi, ja voit tarkastella niitä paikallisessa säilössäsi.

Vaihda maksuttomaan Kaspersky Password Manager -versioon